Skorá jar - FOTOGRAFIE

Pekný podvečer :)
Východniari si v tejto chvíli vydýchli, začali sa jarné prázdniny. A Saška si povzdychla.
Tento týždeň bol strašný - mala som školu, a zároveň som ju nemala. Začínala som tretími hodinami, končila hodinou piatou a aj to boli tak zbytočne zabité chvíle (ako napríklad včera keď ma najprv z ministerstva testovali na finančnú gramotnosť - výsledok? finančne negramotná - a potom som si odsedela jednu zastupovanú hodinu a hajde domov). Tento týždeň ma napriek fotografickej, pekárskej aj športovej aktivite tak unudil, že sa vôbec neteším na týždeň voľna. VIem, že je to hlúpe, ale je to tak.
Ako ale hovorím , mala som čas na iné aktivity. Čítala som, piekla som, bola som párkrát plávať ale najmä som bola fotiť, a to je to, čím sa chcem dnes zaoberať.

Včera vyšlo na chvíľku slniečko (zázrak, zázrak!) a ja som teda vyšla tiež. Vystrčila som nos z paneláku, poriadne som sa prešla, vymrzla som a zistila, že globálne otepľovanie nie je mýtus. Bol 11. február a stromy pučali. KVITLI BAHNIATKA PREBOHA! (alebo čo to vlastne bahniatka robia) Bez ohľadu na to, že bahniatka milujem, som bola z toho trošku zhrozená, pretože je fakt priskoro na to, aby bola príroda taká aktívna. Ale aj tak som všetko pekne pofotila a všetky bahniatka som hladkala (lebo ak existuje niečo, čoho sa neviem nahladkať, tak sú to bahniatka a šteniatka!)...
A teraz je už skutočne čas vám ukázať ako to vonku vyzerá. Naozaj nie zimne.


Nie som nejaký fanúšik lišajníkov, ale zblízka je to celkom zaujímavé! Keď ale pripočítam to, že viem ako sa to rozmnožuje, ako to žije, ako je to usporiadané, môj záujem klesáááá.... hešteg problemybiologov











Nie je toho tak veľa, akoby som si priala. Ale bola mi fakt zima! Nie, to ma neospravedlňuje, máte pravdu. Rozhodne mám v pláne naplánovať si lepšie fotenie cez jarné prázdniny (hoci tam ma čaká viacero povinností, ktorých sa bojííím, ale verím že na fotenie bude čas), dokonca by som chcela zaskočiť do Tatier, aspoň na malú vychádzku.  Uvidíme ako to bude. 
Čo sa má stať, to sa stane.
Každopádne verím, že sa vám aspoň malá dávka mojich fotografií páčila.
Čo sa týka iných článkov, poviem vám pravdu: sú rozpísané, ale staviam sa k nim ako k prihláškam na vysokú : to má ešte časuuuu....No zodpovednosť sama.
Pevne verím, že oboje stíhnem dokončiť. Hlavne to druhé a na čas...
Pekný víkend! :)

Comments

  1. Čo to je finančná gramotnosť??? =D (Evidentne také nemám.)

    Nuž, príroda je naozaj zbláznená, ale niet sa čo čudovať. Ja som plánovala vytiahnuť po dlllllhooooom čase foťák dnes, ale slnko svietilo včera, kedy som mala iné aktivity a dnes prší a prší a prší... Snáď ďalší pokus vyjde. Možno o týždeň.

    V krátkosti chválim fotky =D (Pretože neviem prísť s novými slovami, je mi otupné stále opakovať tie isté.) A aj keď sa lišajníkom nerozumiem, ale majú pre mňa svoje čaro, tamten je síce zaujímavý, ale tie jeho... neviem čo vyzerajú ako prísavky a to ma trochu znervózňuje =D

    P.S.: Ďakujem za milé znovu-privítanie. Neviem, nakoľko budeš mať dôvod závidieť pri digi dielkach (podľa mňa žiadny), ale posnažím sa s nimi čoskoro prísť =)

    ReplyDelete
  2. Kde sa hlásiš na výšku? :D
    Fotky sú ako inak krásne, ja som našťastie bahniatka ešte nikde nepostrehla ale preboha veď je február :D
    http://willieho-skaza.blog.cz/

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky! Zbožňuji tvoje fotky, už jsem ti to psala na instagram, ale musím se opakovat ^^ mně nikdy nešlo fotit :D takže mi zbývá se jen kochat fotkami ostatních :)
    Nesnáším školní dny, které jsou buď moc krátké, nebo moc suplované, je to horší, než kdybych se učila 6 hodin. Jen sedět a nic nedělat …ok já si vždycky čtu…ale to můžu i doma zůstat a číst si.
    Já mám prázdniny až od 29.2. a škoda, že nejsou o týden dřív, aspoň bych stíhala dopolední biatlon >__<"

    ReplyDelete
  4. To je krása :D
    Uhm, u nás je ešte sneh, veľa blata a momentálne prší, aj keď ráno snežilo. (okej, stále je šte ráno)
    Bahniatka som u náš ešte kvitnúť nevidela. Fíha. A podľa mňa ani do Veľkej noci nevykvitnú.
    Fajne, že ste mali prázdniny. My stredoslováci si na ne ešte počkáme do prvého marcového týždňa. Ale už sa teším ako si ich užijeme, pravdepodobne sa pôjdeme opäť pozrieť do Tatier..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts