Vysoké Tatry - FOTOGRAFIE

 

Ako začať? 
Začnem novinkou v mojom živote.
ĽUDIA JE TO TU, DALA SOM TO, SOM VODIČKA!!!
Stále tomu neverím, hoci som skúšky spravila už v utorok, a už v stredu som bola vybaviť vodičák. Ale hovorím si, že uverím, až keď ho budem mať fyzicky v ruke a budem sa voziť po Košiciach. Už som si spravila aj playlist do auta. Aj veľké magnetické Z som si kúpila (že začiatočník...možno by sa viac hodilo Ž ako žena?). Každopádne, stále som z toho vyhúkaná a neverím tomu, že som to spravila. Príbeh o priebehu mojich skúšok, ktorý pozostával z neustáleho chodenia na wc, kávičkovaní a dokonca breakdownu, kedy som sa rozrevala ako malá, by stál za to, ale nebudeme ho rozoberať. Raz ho poviem svojim vnúčatám, ktoré skonštatujú, že babka neustále plakala (áno, ja plačem furt) a že sa to dalo očakávať. 
Vám stačí vedieť, že som to zvládla a že odteraz sú cesty zas o niečo menej bezpečné! 

A teraz poďme k téme článku!


Po úspešnom absolvovaní skúšok v autoškole sme boli na víno a koláčik - lebo cleaneating sem, cleaneating tam, osláviť treba! - a vymysleli sme si výlet do Tatier. Strááášne som chcela ísť na vodopády fotiť, pretože hrozne milujem slowmotion fotky vody, ibaže chodník bol tak zľadovatený, že sa to nedalo. Teda dalo by sa, ale ja si príliš vážim svoj život na to, aby som zliezala ľadové skaly, najmä nie s foťákom na krku. Nech sa deje čo chce, riskovať foťák nemôžem.
Tak sme sa uspokojili s omnoho kratšou prechádzkou a premrznuté od toľkého váľania sa v snehu (kvôli foteniu) sme sa tešili na vlak naspäť. Áno, problémom našich výletov je, že sme vždy viazané na vlaky, preto musíme vyrátavať cestu do detailov, teraz bola navyše podmienka taká, že do 4 musíme byť v Košiciach, lebo idem večer do divadla, a nemôžem vyzerať ako idiot. (mimochodom, Príbehy obyčajného šialenstva, Košice. Lahôdka. Odporúčam!)
Samozrejme karma alebo čo  - Regio Jet s ktorým sme rátali, meškal 130 minút a my sme skončili na poslednú chvíľku v rýchliku.
Bol to ale príjemný výletík, a ja dúfam že si ho čoskoro zopakujeme, ale autom, nech si dám poriadne do tela, a s lepším počasím, aby som nemala strach, že spadnem na hubu.
Čas na fotky, priatelia.

















Tak a ste úspešne na konci. Takmer akoby ste tam boli s nami, že?
Ak náhodou ešte nemáte dosť, rozkliknite si TU, album s fotografiami, ktoré boli nafotené zatiaľ, v roku 2016 a TU, ak ste nostalgici a chcete nakuknúť do mojej tvorby 2015.
Ja sa utekám navečerať a pobaliť, čaká ma totiž  večer v spoločnosti priateľov na byte :) Dúfam, že to bude tak fajn, ako naposledy, hoci z toho večera si veľa nepamätám.... nuž čo, čo sa má stať, to sa stane.
Pekný večer a víkend prajem! :)

Comments

  1. Tatry moje krásne. Tak rada sa tam vraciam. A fotiť tam je celoživotný zážitok.
    keď cestujeme do Tatier, tak ideme najskôr autobusom na vlak, potom vlakom do Žiliny a zo Žiliny ďalším vlakom do Tatier. Takže tiež to nemáme nejako dokonalé, no občas sa nám podarí zohnať odvoz domov zo ZA alebo prestupujeme viackrát na spiatočnej ceste. Ufff :)
    Krásne fotkyyy. A gratulujem k vodičáku. Po dvoch výplatách si začnem robiť vodičák aj ja. Ale keďže som blondínka, nebude to med lízať. A hlavne ako to so všetkým "skĺbim". Zatiaľ si to nechcem ani predstaviť :/ :D
    Snáď si si "večer na byte" užila. Ja si toho zas z tohto piatku veľa nepamätám...teda také dve hodinky po polnoci :)

    ReplyDelete
  2. gratuluju k řidičáku! :) překrásný fotky!

    ReplyDelete
  3. Krásný článek, pěkné fotky. Gratulace k řidičáku!

    ReplyDelete
  4. Gratuluju k řidičáku, já ho plánuju na příští rok, letos jsem peníze využila na novej pracovní notebook.. Ty fotky hor jsou parádní! =)

    ReplyDelete
  5. Gratuluju k řidičáku! Taky mám v plánu si ho brzy začít dělat. Snad to neposeru.
    Jinak fotky jsou nádherné. Jsem okouzlena.

    ReplyDelete
  6. přidám se k těm, co chválí fotky. Fakt moc hezké.
    A k řidičáku gratuluji taky.
    http://werka13.blog.cz/

    ReplyDelete
  7. Gratuluji k řidičáku, já už to mám naštěstí několik měsíců za sebou, byl to boj teda. :D:)
    Fotky jsou nádherné, někdy bych se do Tater chtěla podívat, miluju hory a přírodu. :)

    To jsi mi připomněla, že jsem si vlastně doma vyslechla, že nejím celý den nic teplého a zkazím si žaludek. :D A k tomu alkoholu - minulý víkend jsem dělala řidičku, takže jsem celý večer nic nepila, jen jednu Colu a 2 skleničky džusu, pak už jsem nic nechtěla, seděla jsem jako jediná na suchu a servírka se mě 3x nechápavě ptala ,,Opravdu si nic nedáte? Kdyby něco, stačí říct!'' No už mě tím docela stresovala. :D

    ReplyDelete
  8. Pěkné fotečky :) a gratuluji k řidičáku :).

    ReplyDelete
  9. Řidičák jsem si taky nedávno pořídila :D jinak skvělé fotky :)

    ReplyDelete
  10. Gratuluji k řidičáku, jsem zvědavá jestli se na něj někdy taky odhodlám. Tatry jsou užasné, byla jsem tam už párkrát na dovolené.
    Máš nádherné fotky a velmi mě zaujala ta kolejnice

    ReplyDelete
  11. Gratuluji k získání řidičáku. Já začínám příští týden, tak doufám, že to taky zvládnu. :D Závidím, že si můžeš jen tak zajet na skok do Tater. Tatry miluji, jezdím tam pravidelně už asi 7 let, každý rok to bylo na tábor a poslední léto už s kamarády na vlastní pěst - na tábor už jsme moc staří. :D opravdu krásné fotky!
    Jinak ke komentáři, který jsi psala ke mně - bydlím bohužel dost daleko. ČR/Ostrava. Jsi daleko. Moc daleko. :D

    ReplyDelete
  12. Gratulujem ! Fotky sú nádherné :)

    ReplyDelete
  13. Úžasné fotky :) nutí mě to jet se do Tater podívat :)

    ReplyDelete

Post a Comment