Začíname

Vitajte :)


Dlho som váhala nad tým v akom jazyku mám vôbec písať blog - slovensky? Anglicky? Nakoniec som sa rozhodla, že ostanem pri svojej materinskej, ľubozvučnej slovenčine
Dovoľte mi teda privítať vás na mojom (najnovšom) blogu.

Moje meno je Alexandra, mám 19 rokov a blogovaniu sa venujem približne 8 rokov, pričom posledné 3 som strávila na blogu wibbly-wobbly.blog.cz 
Je viacero dôvodov pre ktoré som sa rozhodla zmeniť svoj blog - možnosť začať od začiatku, písať o niečom novom (predovšetkým o knihách a jedle, čo som na starom blogu nerobila), otvorenejšia komunita, viac možností. 

Od nového blogu na doméne blogspot si sľubujem veľa (možno nie až tak veľa, kvôli štúdiu je pre mňa momentálne blog druho až treťoradá záležitosť).
A čo ponúkam? Tento blog som sa rozhodla zasvetiť hlavne svojej ceste za zdravým životným štýlom (prevažne clean eating, cvičenie a samozrejme radosť zo života!), písaniu o knihách a recenziách na knihy, ale samozrejme aj svojej vlastnej tvorbe, prevažne fotografickej.

To, či sa mi to podarí a získam si na novej adrese stálych čitateľov ako to bolo predtým je otázkou budúcnosti. Verím však, že sa nájdu ľudia ktorí sem radi zavítajú :)

Už teraz sa na vás teším.

Comments

  1. Po prvotnom šoku, kde vo mne až hrklo, že či končíš úplne som sa pustila do čítania a chvalabohu som skončila tu. Určite ťa budem na tomto blogu sledovať tiež :D
    Snáď tu budeš spokojnejšia a my sa dočkáme pravidelnejších článkov :)

    BTW rada by som si prečítala konečne aj niečo z tvojej poviedkovej tvorby :)
    http://willieho-skaza.blog.cz/ a http://janeismystery.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. som rada, že sa znovu ozývaš a vážne dúfam, že sa tu budú objavovať články pravidelne. :) akékoľvek, teším sa úplne na všetko! prajem veľa šťastia tu na bloggeri, sama som si ho vyskúšala a vydržala som tu dva roky, no potom sa vo mne čosi zrazu zlomilo a možno skôr kvôli komunite a jednoduchosti som sa vrátila späť na blog.cz (aj keď o výhodách bloggeru by som mohla básniť oveľa dlhšie). každopádne prajem veľa šťastia na novej adrese!

    ReplyDelete
  3. Tiež som uvažovala, že sa presťahujem na blogspot, ale nakoniec som ostala na blog.cz. Pretože predsa len s tým blogom mám sakra veľa zážitkov a úsmevných momentov a už toho zažil veľa, aj zažije :D
    Ako hovoríš, že blog je pre teba druho až treťoradá záležitosť, u mňa je až pätoradá? (Meh, to slovo sa mi nepáči). Takže si stále na tom s blogovaním dobre ;)
    A oceňujem, že si sa rozhodla ostať pri slovenčine.
    Vďaka za komentár na instagrame, snáď ti už nabudúce pôjde komentovať aj na blogu :D

    ReplyDelete
  4. Veľmi sa mi páči tento tvoj blog. Máš úžasné fotky a vždy sa teším, keď pridáš niečo nové. Ak mám pravdu povedať, tak som ako malé dieťa, keď si otvára darčeky pri vianočnom stromčeku.
    P.S. len tak ďalej

    ReplyDelete
    Replies
    1. ĎAKUJEM ti! :)) takýto komentár, to je sen !

      Delete

Post a Comment

Popular Posts